آقای دکتر، در بلاگ‌شون مسئله مونتی‌هال رو به شکل شیوایی توضیح دادند و تشریح کردند. کامنتی هم زیر اون پست درباره شبیه سازی کامپیوتری این مسئله وجود داشت، من سعی کردم این مسئله رو پیاده کنم. اما همین مسئله برای این سوال رو به وجود آورد که اصلا چطور ممکنه کامپیوتر عدد رندوم بسازه و نتیجه مورد انتظار رو بگیریم؟ از قضا اون موقع در جاده و سوار دوچرخه بودم و نمیتونستم سرچ کنم. به خاطر همین فکر کردم!

واضحا نیاز بود که یک ورودی تصادفی به کامپیوتر داده بشه تا اون تابع دلخواهی رو روش اجرا کنه. اما اصولا کامپیوتر بر این بناست که ورودی تصادفی نداشته باشه، همه ورودی ها مشخص و خروجی ها مشخصه. ولی به نظر میومد که زمان در کنترل کسی نیست. میشد از ارقام خاصی از زمان به عنوان یک ورودی تصادفی استفاده کرد. به نظرم جواب خوبی بود، تا اینکه در حین پیاده سازی متوجه شدم مشکلاتی وجود داره. اولا که در یک لحظه نمیشه چند عدد رندوم ساخت. در هر لحظه یک عدد (ایده منطقی تر این که من نتونستم پیاده کنم و راهی به ذهنم نرسید) دوم اینکه اگر بنا باشه عدد رندوم در زمان خاصی ساخته بشه ( مثلا هر روز، یک بعد از ظهر) میشه میشه اون عدد رو محاسبه کرد (با داشتن تابعی که روی ورودی اجرا میشه) از قرار معلوم اما در عمل از آنتروپی(؟) برای تولید عدد تصادفی استفاده میشه، از نویز فن، حرکت موس، نویزهای حرارتی و . .

اما بالاخره این سوال به وجود میاد که در آخر چیزی تصادفی هست؟

روزمره (مسئله مونتی هال)

تو ای رنج و پریشانی، دو چندان شو!

رو ,عدد ,تصادفی ,ورودی ,مسئله ,یک ,عدد رندوم ,ورودی تصادفی ,که در ,این مسئله ,یک ورودی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اقتصاد امروز گر بُوَد یک قطره قُلزُم گرددت. روزنوشته های یک دوست مرکز نیکوکاری و مددکاری بُشری محمدبراغ سفیر تی وی / SAFIRTV.BLOG.IR بیانیه گام دوم انقلاب vakil دانلود کتاب pdf خلاصه کتاب قالبی برای تست